(function(w,d,s,l,i){w[l]=w[l]||[];w[l].push({'gtm.start': new Date().getTime(),event:'gtm.js'});var f=d.getElementsByTagName(s)[0], j=d.createElement(s),dl=l!='dataLayer'?'&l='+l:'';j.async=true;j.src= 'https://www.googletagmanager.com/gtm.js?id='+i+dl;f.parentNode.insertBefore(j,f); })(window,document,'script','dataLayer','GTM-K7M2DB8');

BEE THE ONE!

Hallo beste Bijenpopgangers of beter gezegd hallo iedereen!

BIJENPOP komt met iets unieks dit jaar en daar kunnen jullie bij zijn. Zoals de meeste mensen weten is er een stage 2 of beter gezegd het Wespennest!

De line up is zo goed als rond met leuke Dj’s voor de dansschoentjes. Nu komt het mooie. Het eerste uur hebben we open gelaten.

Dit is jouw kans!! Wat kan je gaan doen? Dat is aan jou of aan je vrienden of wie dan ook! Je krijgt de stage tot je beschikking van 17:00 tot 18:00. 

Dus heb jij een uniek idee of wil je gewoon als band op treden kan dat. Deel jouw idee met ons & wie weet gaan wij samen met jou ervoor zorgen dat dit tot werkelijkheid komt. Lekker OUT OFF THE BOX!

Dus laat ons verrassen, niks is te gek, er zijn geen grenzen! Geef je op via het onderstaande formulier & deel jouw idee! Is het niks voor jou en dat kan, hè. Maar kunnen jullie dan iets voor ons betekenen door dit bericht te delen en te like, omdat we zon groot mogelijk bereikbaarheid zoeken.